Eurona, zkušenosti

Eurona, zkušenosti

Odeslatod Rahanur v čtv dub 10, 2008 10:09 am

Už delší dobu jsem hledala něco, co by bylo české výroby a nezatěžovalo životní prostředí. Jak už to tak bývá - víceméně náhodou jsem narazila na výrobky značky Eurona. Splňovaly můj soukromý požadavek, aby firma byla česká a mají široký sortiment, takže můžu objednávat vše co potřebuji do domácnosti.
Pokud máte zájem se registrovat - je to samozřejmě možné, ale "gro" téhle diskuse je hlavně v předávání zkušeností s používáním těchto výrobků.
Rahanur

Re: Eurona, zkušenosti

Odeslatod Rahanur v čtv dub 10, 2008 10:14 am

Dobrý den,

Všechny výrobky EURONA jsou v přírodě lehce rozložitelné a jsou na přírodní bázi.

Čističce odpadních vod (ČOV) naše prostředky neubírají na její funkčnosti. Podle zkušeností našich uživatelů mají po měřeních výrazně lepší výsledky, nežli dříve, kdy Euronu nepoužívali. Dokonce přípravek na čištění odpadů nr.3058 je na biologické bázi a navíc podporuje funkci ČOV.

Hezký den

D.Marinica

Toto jsem četla na jedné diskusi. Co jsem měla možnost vyzkoušet - tak mi přišlo dobré.
Zatím jsem zkusila osvěžovač do vysavače , jar na nádobí a prášek na praní v ruce.
Postupně budu přidávat zkušenosti a budu se těšit na ty od vás.
Rahanur

Odeslatod Rahanur v úte dub 29, 2008 12:07 pm

Testuji...a zatím spokojenost...líbí se mi to malé dávkování u pracích prášků...dávám třeba na bílé 30ml a k tomu 10ml belidla...a je to super..aviváže voní příjemně a je jich velký výběr, čistidlo na troubu ...funguje a navíc nesmrdí tolik jako jiné přípravky.
Rahanur

Odeslatod Aja v čtv led 28, 2010 8:37 am

Euronu používám, jsem v celku spokojená, ALE...Nenašla jsem ČÍM odmastit skvrnu od motorového oleje. Zkoušela jsem "agenta" i předpírkový čistič na skvrny. Běžné mastné skvrny není problém vyčistit, ale tenhle olej se natolik vcucnul do rukávu nové mikiny, že se fakt ani nehne...Díky za rady :shock:
Aja

Odeslatod Rahanur v ned led 31, 2010 9:59 am

Ahoj Aji, Ráda |Tě po delší době vidím.
Na úslovoé mastné skvrny bych zkusila kuchyňský sprej...možná i neředěný. Kápnout na flek a nechat přes noc...nebo universal...něco co hodně odmasťuje.
Ten kuchynský krém používá s úspěchem kamarádka na fleky od krémů, kterými se promazává. Dej vědět jak to dopadlo. Díky Rahanur
Rahanur

Odeslatod Rahanur v ned led 31, 2010 10:03 am

Upozorňuji, že ted jsou v akci dva gely na barevné prádlo a biostain za cenu 590 Kč....vychází to tak, že by měl být jeden gel zdarma. Neváhejte.
Já ted už v lednu nechci objednávat...splnila jsem si svoje soukromé kvoty pro objednávky :D , ale hned zítra to pošlu. Rahanur
Rahanur

Odeslatod Rahanur v pon úno 01, 2010 9:07 am

K čističům na záchod ..pořád mi nejvíc voní moonlight. Ta griotka..bild cherry je na mě opravdu hodně ostrá...kupodivu mi voní v kombinaci..to je gel wild cherry, čistič sunlight..to pak není tak ostré..., eucalyptus mi jeden děěěsně smrděl..ale nevím jestli to bylo mým nosem nebo byla nějaká divná dodávka..od té doby už jsem měla další dva a ok. Kiwi limeta...příjemná, ne moc silná vůně citronů, sunlight...vůně by mi sedla k nějaké žluté nebo oranžové koupelně.
Občas na čištění použiju tabletu na záchod...,koupila jsem ji někde v nějaké akci. Co je důležité tak nalít do záchodu...doprostřed do vody..nikoli na mísu, aby nepraskla konev horké vody a teprve pak vhodit tabletu. Házím většinou večer a nechávám do rána. Vyčistím štětkou když si vzpomenu :D občas taky používá agenta právě v kombinaci s horkou vodou...
střídám
Rahanur

Odeslatod Rahanur v pon úno 01, 2010 9:21 am

Chtěla jsem se ještě zeptat na vaše zkušenosti s myčkovinami? Používám prášek nebo půlku tablety, leštidlo, sůl, vůni do myčky..bez problému. Na broušené sklo mám gel na sklo, program na myčce dávám ten na 40 , ted ten nový gel jsem ještě nezkoušela, ale slyšela jsem samou chválu, prý se nemusí používat leštidlo?Už jste ho stihly vyzkoušet??

Aji jakou máš nejoblíbenější vůni aviváže??
Rahanur

Odeslatod Rahanur v stř úno 03, 2010 11:43 am

akce s gely skončila..nevím jestli jste nedopadli tak jako já...nějak jsem si neuvědomila, že je na letáku napsáno lednová akce. Objednávku jsem poslala 1.2. ráno. Volali mi z Eurony, že mi to tedy udělají jako sdruženou objednuávku. Snad to dnes přijde.
Měla jsem docela kliku.
Rahanur

Zpět na Eurona - základní informace